Stuff from Kaup24

Hiljuti tellisin esimest korda sellisest netipoest nagu Kaup24. Minul tekkisid kahjuks sellega väiksed probleemid, nagu nt. unustasin oma tellimusse lisada ühe kuivšampooni, vajutasin juba et kinnitan tellimuse, aga raha veel ei maksnud. Mõtlesin, et mis seal ikka, raha pole makstud, järelikult see tellimus ei lähe arvesse. Teen siis uuesti tellimuse, aga seda voucherkoodi, mida ma juba kasutasin, enam kasutada ei saanud. Kes soovib sealt tellida ning teil on olemas voucherkood, siis kindlasti kontrollige enne tellimuse kinnitamist, kas teil on kõik asjad olemas, vastasel juhul olete oma sooduskoodist ilma:)

 Netipoes on väga suur ja lai valik ning igaüks leiab kindlasti endale midagi. Ma tellisin endale uued meigipintslid, peitekreemi silmaalustele ning kuivšampooni, millest räägin peagi. Oma paki sain kätte 5 päevaga. Pean veel mainima seda, et klienditeenindajad olid väga väga sõbralikud ja abivalmid, kui ma neilt abi palusin, nii et üldiselt võis rahule jääda:) Tutvuda saate e-kaubamajaga SIIN.

Vajasin juba pikka aega uusi meigipintsleid, need Studio Basics pintslid on nii mõnusad pehmed, et palju lihtsam on näole meiki kanda.

Ma ei ütleks, et see kuivšampoon kõige parem on, kuna see on suhteliselt ebameeldiva lõhnaga. Juustest jätab küll veidi puhtama mulje, kuid ebameeldiv lõhn juustel jääb.
Selle Max Factori silmaaluste peitekreemi andsin ma Tuulele, kuna juba esimesel kasutamisel hakkas see mu silmi häirima, silmadel oli nii väsinud tunne ja ei suutnud neid lahti hoida. Nii et tundlikele silmadele ma ei soovitaks seda. Tuulele sobis küll:)